TIETOJA
MEISTÄ


Pericad asettaa uuden standardin
kuinka jakelija tuo lisäarvoa asiakkaalle

 

Tietämyksen, palvelun ja ainutlaatuisen sitoutumisen ansiosta olemme
erittäin arvostettu kumppani jälleenmyyjille, jotka haluavat
tarjota lisäarvoa asiakkailleen.

 

Saamme asiakkaamme loistamaan

 

 

 

Pericad osana CBK-konsernia

Kesällä 2021 Norjalainen CBK Distribution AS osti Pericad Oy:n liiketoiminnan.


CBK Distribution on Norjan johtavin AV- ja IT-jakelija, joka on perustettu vuonna 2001 ja yhtiöllä on 30 työntekijää. Pääpaino heillä on audio/video-, verkko-, infrastruktuuri-, striimaus- ja valvontajärjestelmissä sekä tarvikkeissa. Liiketoiminnan perusta rakentuu näiden tuotealueiden hyvään osaamiseen sekä tehokkaisiin hankintarutiineihin.

CBK:lla on Norjassa konsernin AutoStore-järjestelmällä automatisoitu keskusvarasto, joka on valmisteltu tulevaa kasvua varten erittäin tehokkaalla jakelulla koko pohjoismaihin. 


Korostamme tarpeiden ymmärtämistä ja haluamme olla kumppani, joka tuo asiantuntemuksemme käyttöösi. Läheinen yhteistyö päämiesten ja jälleenmyyjien kanssa on aina ollut CBK:lle tärkeää ja uskomme, että paras yhteistyö perustuu tietoon kaikilla tasoilla, jotta voimme saavuttaa yhdessä parhaat mahdolliset tulokset. Pericad Suomessa on aina perustanut toimintansa samoihin arvoihin.

 

Lue lehdistötiedote täältä

Liikeidea

Pericad on Pohjoismaiden johtava integroitujen infrastruktuuri- ja AV-ratkaisujen jakelija. Johtajuutemme perustuu ainutlaatuiseen sitoutumiseen jälleenmyyjiin, jotka haluavat tarjota lisäarvoa asiakkailleen. Pelaamme asiakkaitamme hyvin, jotta he ovat mieluummin jakajia. Teemme tämän erottumalla avainalueilla: Olemme osaavin ja ammatillisesti ajantasaisin jakelija ja autamme asiakkaitamme katsomaan tulevaisuuteen. Osaamme parhaiten koota kokonaisvaltaisen ja oikean ratkaisun - jotta jälleenmyyjä pystyy vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Palveluasenteemme on erikoisluokkaa. Saavutamme tämän, koska suhde jokaiseen asiakkaaseen on kaiken toimintamme keskiössä.

 

Tämä on ollut kasvumme ja kehityksemme perusta koko 2000-luvun. Askel askeleelta olemme kehittäneet liiketoimintaa ja tarjonneet asiakkaillemme yhä arvokkaampia ratkaisuja.

Tietoja meistä

Pericad Oy on 1989 perustettu suomalainen AV-laitteiden ja tietokoneiden oheislaitteiden maahantuoja ja tukkukauppa. Saat meiltä alan johtavat merkit. Ala muuttuu, joten me kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Hyvä ja osaava palvelu on meille kunnia-asia.

 

Näyttövalikoimamme on laaja. Vaativille ammattikäyttäjille korkealaatuiset EIZO-näytöt. Philips info- ja kosketusnäytöt, ovenpielinäytöt sekä ammattitelevisiot. Hisense info- ja kosketusnäytöt sekä ulkonäyttöratkaisut. Meiltä saat myös DynaScan kirkasnäytöt ja AG Neovo lasisuojatut infonäytöt ja työpöytänäytöt.

 

Valikoimassa myös mm. Yealink videoneuvottelu ratkaisut. Barco ClickShare tuotteet, SMS telineet ja jalustat, Evoko ovenpielinäytöt, Multibrackets telineet sekä Stolzen, Aten ja Black Box KVM -kytkimet, videojakajat ja -laajentajat.

 

 

 

Käyttäytymisperiaatteet

Aina lähellä.


Olemme lähellä asiakasta, ymmärrämme hänen tarpeensa, reagoimme nopeasti ja tarjoamme korkeatasoista palvelua.

Aina eturintamassa.


Rakennamme tietoa, seuraamme trendejä, etsimme uusia mahdollisuuksia ja viestimme tästä asiakkaillemme.

Jaa aina.


Jaamme aktiivisesti tietoa ja kokemuksia sisäisesti, jotta asiakkaamme voivat saada täyden arvon Pericadista.