Tietoja meistä

Pericad Oy on 1989 perustettu suomalainen AV-laitteiden ja tietokoneiden oheislaitteiden maahantuoja ja tukkukauppa. Saat meiltä alan johtavat merkit. Ala muuttuu, joten me kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Hyvä ja osaava palvelu on meille kunnia-asia. 

 

Edustuksessa huippumerkit

 

Näyttövalikoimamme on laaja. Vaativille ammattikäyttäjille korkealaatuiset EIZO-näytöt. Philips info- ja kosketusnäytöt, ovenpielinäytöt sekä ammattitelevisiot. Hisense info- ja kosketusnäytöt sekä ulkonäyttöratkaisut. Meiltä saat myös DynaScan kirkasnäytöt ja AG Neovo lasisuojatut infonäytöt ja työpöytänäytöt.

Valikoimassa myös mm. Yealink videoneuvottelu ratkaisut. Barco ClickShare tuotteet, SMS telineet ja jalustat, Evoko ovenpielinäytöt, Multibrackets telineet sekä Stolzen, Aten ja Black Box KVM -kytkimet, videojakajat ja -laajentajat.

 

Pericad osana CBK-konsernia

 

Kesällä 2021 Norjalainen CBK Distribusjon AS osti Pericad Oy:n liiketoiminnan.


CBK Distribusjon on Norjan johtavin AV- ja IT-jakelija, joka on perustettu vuonna 2001 ja yhtiöllä on 30 työntekijää. Pääpaino heillä on audio/video-, verkko-, infrastruktuuri-, striimaus- ja valvontajärjestelmissä sekä tarvikkeissa. Liiketoiminnan perusta rakentuu näiden tuotealueiden hyvään osaamiseen sekä tehokkaisiin hankintarutiineihin.

CBK:lla on Norjassa konsernin AutoStore-järjestelmällä automatisoitu keskusvarasto, joka on valmisteltu tulevaa kasvua varten erittäin tehokkaalla jakelulla koko pohjoismaihin. 


Korostamme tarpeiden ymmärtämistä ja haluamme olla kumppani, joka tuo asiantuntemuksemme käyttöösi. Läheinen yhteistyö päämiesten ja jälleenmyyjien kanssa on aina ollut CBK:lle tärkeää ja uskomme, että paras yhteistyö perustuu tietoon kaikilla tasoilla, jotta voimme saavuttaa yhdessä parhaat mahdolliset tulokset. Pericad Suomessa on aina perustanut toimintansa samoihin arvoihin.

 

Lue lehdistötiedote täältä