Ammattitelevisiot

Philips televisiot ammattilaisille

Philips ammattiTV:t on suunniteltu ja valmistettu ammattikäyttöön: terveydenhuoltoon, sairaalakäyttöön, julkisiin tiloihin, hotelleihin, sporttibaareihin, digitaalisen sisällön esittämiseen jne. Toisin sanoen ympäristöihin, joissa TV:ltä vaadittavat ominaisuudet ovat huomattavasti haastavammat, kuin normaalissa kotitalouskäytössä olevien vastaanottimien.

Kuluttaja TV:ssä on kuluttajatakuu, joka raukeaa mikäli tuotetta käytetään vastoin tuotteen käyttötarkoitusta. Philips ammattiTV:n takuu kattaa TV:n käytön ammattiympäristössä jopa 16 tuntia päivässä jopa 5 vuoden ajan.

Yksinkertainen on nerokasta. Sairaalaympäristöihin toimitettavissa Philips ammattiTV:ssä on mukana myös valkoinen alkoholilla tai vedellä puhdistettava kaukosäädin. Kaukosäädin voidaan haluttaessa kiinnittää potilasvuoteeseen, jotta se ei katoa, hajoa pudotessaan tai joudu vuodevaatteiden mukana pesuun. Yksinkertainen idea, joka samalla parantaa sairaalan hygieniatasoa sekä säästää selvää rahaa.

Lisäksi Philips ammattiTV:n useat erilaiset ominaisuudet helpottavat niiden asennusta, ylläpitoa ja hallintaa tavalla, jonka jokainen alan ammattilainen ymmärtää. Lyhyenä esimerkkinä vaikkapa 100 TV:n asetusten määrittäminen, muuttaminen tai lisääminen; yksi kerrallaan vain ”by the Philips way” kaikki yhdellä kerralla. Tämä on mahdollista jopa ILMAN verkkoyhteyttä tai ILMAN käyntiä tiloissa, joihin TV:t on asennettu.

Tutustu oheiseen mallistoon ja sen ominaisuuksiin. Autamme ja vastaamme kysymyksiin mielellämme.

Lisätiedot Philipsin tuotteista: Kimmo Kurkela GSM 044 5684567 kimmo.kurkela@pericad.fi

Philips H1 2017 valikoima